KONYA / SELÇUKLU - Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi

0(332) 246 51 28
ESENLER MAH. NİGAHBAN SK. NO: 8 SELÇUKLU / KONYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli,anne ve babasına saygı duyan, vatanını ve milletini çok seven bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Türk Milli Eğitimin amaçlarını benimsemiş , Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ŞİİR YARIŞMASI KONYA İL 1.LİĞİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA KOMPOZİSYON YARIŞMASI KONYA İL 2.LİĞİ İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF´İ ANMA KOMPOZİSYON YARIŞMASI KONYA İL 3.LÜĞÜ
Öğretim Şekli :TEKLİ- 08:30-15:30
İNGİLİZCE-İKİNCİ YABANCI DİL(ALMANCA VE FRANSIZCA)
Ulaşım
Okulumuza 64,65,66,96 ve 99 numaralı belediye otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Öğrenci Servisi Bulunmaktadır.
SELÇUKLU/KONYA
2 KM.
Futbol, Masatenisi, Basketbol, Voleybol ve Futsal