KONYA / SELÇUKLU - Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi

Ders Seçimi

Meslekler hakkında bilgi edinilebilecek ve 10.sınıftan 11.sınıfa geçecek öğrencilerimizin ders seçimi yaparken yararlanabileceği kaynaklar paylaşılmıştır.

Hangi alanda hangi mesleklerin olduğuna dair resmi bilgi edinmek için tıklayınız. (LİSANS (4 YILLIK) Yüksek Eğitim Program Atlası,YÖKATLAS)

(ÖNLİSANS (2 YILLIK) Yüksek Eğitim Program Atlası,YÖKATLAS)

Meslekler hakkında genel bilgi almak için tıklayınız. (Lisans Programları Tanıtım Sunusu)

Meslekleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. (İŞKUR Meslekleri Tanıyalım)